Başkandan

Büyüme Devam Ediyor

Tüm Kamu Çalışanları ve Emeklileri Vakfının 2.yılı tamamladığımız şu günlerde 2 yılda neler oldu ?

TÜKÇEV, ülkemizin her yerinden katılım sağlayan kamu çalışanlarının katılımıyla büyümeye devam etmekte, kurumsal çalışmalarını sürdürmektedir.

Köklü ve güçlü yapısını atılan etkili adımlarla daha da geliştiren Vakfımız, 24 Ekim 2015 tarihinden bu güne çalışmalarını tamamlayıp yapıyı, tüm kamu çalışanları ve emeklilerine hizmet verecek donanım ve kurumsallığa kavuşturmuştur.

Bünyesinde her görüşten kamu çalışanı ve emeklisinin bulunduğu Vakfımız, bunu Yönetim Kurulunun oluşumunda da göstermiştir. Kamu çalışanlarından oluşan Yönetim Kurulu üyelerimizin her biri farklı sendika üyesi olduğundan, her üyeyi temsil eden kişilerden oluşmaktadır. Gelinen süreç göstermiştir ki, hiçbir oluşum veya grupla bir bağlantısı olmayan Vakfımız Vatanının, Milletinin, üyelerinin hizmetinde faydalı çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

2.Yılımızda Tükçev Yönetim Kurulu olarak yapmış olduğumuz çalışmalara gelince;

Karşılaştırıldığında Devlet katkısı bulunan Bireysel Emeklilik Sisteminin çok üzerinde kazanç dağıtan vakfımız, üyelerinin birikimlerine değer katmanın yanı sıra tüm ülkede tanınması adına şube ve temsilciliklerde açmaya başlamıştır. 2015 yılı ekim ayından 2017 Ekim ayına kadar üyelerimize birikimlerinin karşılığında 17.046.640.48 TL. ödeme yaparak yüzlerini güldürmeye devam etmiştir.

Kurumsal çalışmanın sürekli ve faydalı olabilmesi için kişiye veya yöneticilere bağlı değil, Yönetmeliklere göre sistemsel hale gelmesi gerektiği kanısıyla geçtiğimiz iki yıllık süre içerisinde disiplinli bir şekilde alt yapı çalışması yapılmıştır.

Üyelerinin ve kamuoyunun ihtiyaç duyduğu sektör ve alanlarda hizmet vermek üzere kurulan işletme ve iştirakler çalışmalarını başarılı bir şekilde devam ettirmektedir.

Aynı zaman da vakfımıza gelir getiren bu çalışmalar birikimlerimizi daha güvenli hale getirmiş, aktiflerimizi güçlendirmektedir.

Projelerimizde Süreç;

Tükçev Temel Bilim Özel Öğretim Kurumu

TÜKÇEV Temel Bilim Özelöğretim Kurumu bilindiği üzere uydu çalışma olarak Kırıkkale ilimizde kurulmuştur. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında üniversite sınavlarında ilk üçü oluşturan başarılı öğrencilerinin yanı sıra kurumda öğrenim gören öğrencilerimizin başarı oranı %.... olmuştur. Bundan sonraki hedef başta Kırıkkale ve Adana olmak üzere Özel Okul çalışmaları yapmaktır. Tabi ki siz değerli üyelerimizin desteğiyle…

Tüm Kamu Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.

TÜKÇEV üyesinin yaşamını sürprizlere kapatıyoruz.

Taşıttan, Konuta. Kazadan, Yangına

Kaskodan, DASK’ a sigorta hakkında sormak istediğiniz her şey üyelerimize özel ücretsiz olarak bünyemizde görevli uzman sigorta danışmanlarımız tarafından cevaplanmakta, ihtiyacınız olan poliçe en uygun fiyata tarafınıza sunulmaktadır.

Tüm Kamu Çalışanları Ve Emeklileri Vakfı İnşaat Taahhüt Sanayi İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.

Tükçev Menekşe Konutları

Adana Sarıçam da Yeşillikler ve Mavilikler içerisinde Menekşe Konutları projesi 168 daire yapılarak öncelikle olarak üyelerimizin beğenisine sunulmuş, konutlar hem rahat ve modern bir yaşam için hem de iyi bir yatırım fırsatı olarak hazırlanmıştı. Bulunduğu bölgede çevre emsallerine bakıldığında avantajlı fiyatlardan oluşturulan projede yok yok.

Estetik Mimari projesinin yanısıra Adnan Menderes Baraj Gölüne yakınlığı ve etrafındaki yeşil alan ile huzurun adresi olacak projemize yoğun ilgi görmüş dairelerin % 50 si satılmış, kaba inşaatı %50 seviyesine gelmiş duvar örümleri başlamıştır.

Bilindiği üzere proje yalnızca bloklardan oluşmamaktadır. Havuzuyla Fitness’iyle, Hamam ve Saunasıyla , kamelyaları ve çocuk oyun alanıyla, basketbol sahasıyla, çok amaçlı spor alanıyla , 8000 m2 peyzajıyla lüks bir yaşam alanı.

En önemlisi ise Menekşe konutları yalnızca konut alanların değil tüm üyelerimizin faydasına bir çalışmadır.

Buradan Vakfın elde edilecek gelirde, vakfımızın aktiflerini güçlendirerek üyelerimizin birikimlerini garanti altına almıştır.

Sonuç olarak;

Yönetim Kurulumuzun 2 yıllık süre içerisinde yapmış olduğu çalışmalara bakıldığında, verimli olabilmesi için, girilmesi düşünülen sektörlerin analizlerinin iyi yapılarak piyasa beklentilerine ve üye ihtiyaçlarına uygunluğunun iyi tahlil edilip titizlikle hazırlanmış, gerçekçi, kısa ve uzun vade de başarılı olacak projelere girilmiştir.

İki yıllık çalışmaları başarılı bir şekilde devam ettiren ve büyüten Yönetim Kurulu üyelerimize, Vakıf personelimize, Hukuk departmanımıza, İl Temsilciliklerimize, Temel Bilim Özel Eğitim ve Etüd Merkezinde görev alan kıymetli öğretmenlerimize, Sigorta departmanı çalışanlarına ve desteğini, gücünü her zaman yanımızda hissettiğimiz siz kıymetli üyelerimize teşekkürü borç biliriz.

Yapılan iş ve işlemlerimiz yasal mevzuata uygunluğu açısından Yeminli Mali Müşavir tarafından aylık tasdik yıllık tam tasdik uygulamasına tabi olarak devam etmektedir.

Güçlü TÜKÇEV daha da güçlenerek farklı projelerle yoluna devam edecektir.

Tüm Kamu Çalışanlarının ve Emeklilerimizin hayatına dokunacak, hayatlarını değiştirecek projeler devam edecek.

TÜKÇEV ailesine ve kamuoyuna saygılarımızla.

YÖNETİM KURULU ADINA
Aziz Sökmen
TÜKÇEV Genel Başkanı

BİZİ TAKİP EDİN